CHAMPAGNE RELEASE

Champagne Jacquinot & Fils Cuvée Carolina Gynning

hej kära ni som tittar in här, ni är för goa!

häcken full & nybliven mamma, det är inte alltid så lätt att få ihop det men för oss har det gått oväntat bra & lova har inte visat några tecken på missnöje – tvärtom!

dock har jag aldrig jobbat heldagar, utan balanserat upp dagarna väldigt bra. men i torsdags jobbade vi i princip hela dagen/kvällen & det var kanske inte så optimalt såhär i efterhand men men. dock kom tom till nobis i torsdags efter jobbet & hjälpte mig. så jag varvade mellan party & amning på rummet så det gick trots allt.

bortsett från mom-life så var det ett riktigt lyckat event & champagne har aldrig smakat bättre, ni bara måste testa den! man får en litografi på köpet när man köper carolinas champagne & den är förpackad i en sjukt snygg plåtbox. Perfekt julklappstips till dig själv eller någon annan.

jag tror vi kom hem runt 23 & lova var klarvaken haha, men väl i sängen somnade hon som en stock.

så kom fredagen då lova för första gången sa ifrån. jag hade roddat allt inför fredagens plåtningen dagen innan för att göra det så smidigt som möjligt för oss i och med den långa dagen därpå. men väl inpackade i bilen märkte jag att det var något utöver det vanliga med lovi. hon var såååååå fruktansvärt trött, helt förstörd och ingenting hjälpte. jag stannade in till vägen för att gå runt med henne ute i naturen för att nussa lite tutte. men det hjälpte inte heller, tårarna bara sprutade. & visst är man mamma först så jag bestämde mig för att åka raka vägen hem igen & bokade faktiskt om plåtningen & det var inga som helst problem för kunden. så skönt. det finns ju inget mer ångestladdat än att avboka i sista sekund. tur att jag har världens bästa människor som jobbar omkring mig.

väl hemma bar jag omkring med lovi hud mot hud & det var precis vad hon behövde. närhet, lugn & massa kärlek. så vi myste bara hela dagen & kvällen ut. hon sov i princip hela dagen, det var så behövligt. för oss båda.

idag är vi bara hemma  med familjen & rår om varandra.

önskar er en go helg!

LOVE YOU

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *