WORK OF THE DAY

jag & lova har gosat några timmar i soffan, vi behövde lite extra närhet & nu slumra hon precis in, helt av sig själv. rofyllda onge!!!

tänkte fortsätta där jag slutade.

när vi kom fram till grand ställde jag bara bilen utanför på lastplats samtidigt som jag ammade lova med två stora väskor på varsin arm. folk som såg mig tänkte säkert vilken dåre till morsa men men ibland är det hajkon tajkon.

väl uppe i salen möttes jag av ett riktigt snyggt event med vackra detaljer & härliga människor. johanna på safira erbjöd sig att hjälpa mig med lova direkt, så himla snäll. ibland är det lättare om hon sitter & gossar i knät på någon än i sjalen på mig. tack johanna!

medan svetten rann av mig plåtade på!

här ovan ser ni bild resultatet, vad tycker ni? passar jag som event fotograf? det är väldigt sällan jag plåtar event men ibland så 😉

JUST DET! höll på att glömma länka kollektionen. den får ni bara inte missa! direkt länk HÄR

nu ska jag lägga mig i sängen & kura ner mig bredvid tom & lova.

PUSS

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *