ATT GÖRA I VECKAN

måndag

idag har jag & alle myst med freja som är hemma från oskarshamn & hälsar på!

tänk att vi fick barn precis samtidigt, vad är oddsen?

ingen av oss hade pratat om att skaffa barn just då. jag smsar freja en mörk höstkväll i november & skriver “jag går in i vecka 7 idag” jag får ett svar tillbaka “jag med” helt hysteriskt skriver jag tillbaka “men seriöst freja jag gör det sluta larva dig” jag ringer upp på FaceTime & två helt lyriska nyblivna mammor förstår plötsligt ingenting. skulle vi bli mammor samtidigt? det var så ofattbart. ni kan förstå dubbel-lyckan som infann sig när man skulle få dela det största i livet med sin bästis va?

tisdag

plåta mollys lanseringsevent med safira

redigera bilder

onsdag

plåtning för gynning jewelry

torsdag

events

fredag

plåtning

nu har jag nattat lovisen & tänkte därför passa på att redigera klart lite jobb. känner mig så stressad inombords & önska dygnet hade fler timmar men livet är så ibland. bara kämpa på!

NATTI

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *