ONSDAG

GET INSPIRE

inlägget innehåller adlinks

Hej raringar, hoppas ni mår bra!

Imorse började vi dagen med återbesök hos barnmorskan! Allt såg bra ut där nere & knipmusklerna är on top haha. Så det är bara köra på!

Efter det åkte jag hem för att fixa med fakturering & kvitton, såååå jääääkla mycket papper & saker att hålla reda på! Får panik! Tur att jag har världens bästa revisor som håller koll på mig.

Väl hemma stod där ett såååå fint bud från SPALT PR till hela familjen – KÄRLEK på det! Man är ju inte van att få bud till dörren här ute på landet haha!

Detta gömde sig i påsen:

Alltså älskar julrocken till tullan från Cubus! SÅÅÅ MJUK & GOSSIG!
De har verkligen bästa barnkläderna för liten peng & det är nästan bara ekologiskt!
Ni hittar morgonrocken HÄR

De har faktiskt 3 för 2 på alla barnkläder nu! WOHO! kul!

& den här overallen, så himla fin, varm & mjuk.
Ni hittar den HÄR

tack spalt pr & cubus, vi är så tacksamma!

Sedan var det dags för redigering, man får passa på när ongen slaggar!

Passade även på att plåta lite material för Gynning Design. Vad tycks? Så mysigt! Ni följer väl oss på Instagram? Annars är det högtid att göra det NU ~ HÄR

& GYNNING JEWELRY såklart!! HÄR

Jag tar hand om båda kontona! Så får ni se lite vad jag gör när jag inte postar mysiga stories på Lova haha! Jag trodde aldrig jag skulle bli som alla mammor som lägger upp 1000000 bilder på sina barn. Men nu förstår jag er! Man blir som nykär varje dag man vaknar & mer för varje dag som går. Det liksom går inte att låta bli! Man blir helt tokig!

Här kommer lite inspiration för sänghimmeln! För er som vill göra den ännu mysigare!

SÅÅÅÅ himla cozy! BÄST av allt är ljusslingan blinkar lite (VÄLDIGT LITE) inte så det blir irriterande, bara ett mysigt skimmer. Kika min IG story så ser ni! LOVA är helt fascinerad! Hon ligger bara & tittar.

Jag gillar inte att ha lampan tänt i sovrummet, men det här blev perfekt. Skön belysning som man ändå kan vila till.

Jag kände mig så sjukt smart när jag efter många om & men kom på vad jag skulle fästa slingan med. Först höll jag på med säkerhetsnålar som ett jäkla jon haha, sedan slog det mig bara JUST DET DE DÄR KLÄMMORNA FRÅN BABYSHOWERN, BÅDE FINA & MYYYYCKET BÄTTRE ÄN NÅLAR. I EN BARNSÄNG! Väx upp nu liksom! Det där konsekvent-tänket som fortfarande slipas.

Jag är så nöjd! Vad tycker ni?

Jag köpte sänghimmeln på Ellos HÄR / Ljusslingan köpte jag på Rusta HÄR / Tyvärr vet jag inte vart klämmorna är ifrån.

God natt änglar

xx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *