MONDAY

be who you are and say what you feel.

god morgon darlings!

det faller snöflingor utanför fönstret idag, åh jag vet inte riktigt om jag är redo för den vita vintern än. jag är fortfarande förälskad i hösten, jag är inte beredd att släppa taget om den riktigt haha. fan, jag hatar när löven försvinner. tur att vi har granskog bakom oss. jag behöver lite färg!

ska köpa höstblommor till framsidan idag tänkte jag & murra till det lite med lyktor & plädar.

såhär såg det ut första vintern i huset

2016

såhär såg det ut förra året

2017

vi får se hur det artar sig i år haha!

SÅ! vad händer i veckan? JO!

schemat för tillfället:

MÅNDAG

  1. redigera bilder
  2. köpa höstblommor
  3. plåta för motherhood

TISDAG

  1. sara biderman släpper kollektion med davida & det firas med event. kläderna är sååå fina!!!
  2. plåta reklam affisch med petra

ONSDAG

  1. återbesök hos barnmorskan

TORSDAG

  1. GOSA SÖNDER med mina älsklingar. carro, alle & alla våra gossungar!

FREDAG

  1. plåtning

LÖRDAG

  1. mysa med nära & kära

SÖNDAG

  1. plåta för motherhood

det var det!

lova väckte mig 7 imorse av bajsblöja, vi bytte & sen somnade hon om. jag tackar verkligen GUDARNA att hon sover så bra på nätterna. när vi lägger oss om kvällarna sover hon tills vi vaknar. vi liggammar på natten, men ibland vaknar hon inte ens för att äta. SÅ TACKSAM! haha. jag är så sjukt kvällstrött, hon är nog brås på sin mamma där. hur sover era barn?

tänkte gå upp & göra frukost nu, tom får morna sig med lova idag. han är ju pappaledig måndagar & fredagar. så mysigt!

önskar er en bra start på veckan!

❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *